Навіть найкращі автомобілі поступово страждають від корозії. Це природний процес, проте він загрожує цілісності кузова та запчастин, тому автопром пропонує різні способи захисту від іржі.

Виробники авто преміум класу наносять антикор це на заводі, але більш дешеві авто отримують незначний захист, тому власники мають зробити це самостійно. Антикорозійне покриття «працює» від 1 до 3 років (залежно від якості, матеріалу і способу нанесення), тому його треба регулярно оновлювати, якщо ви не хочете отримати дірки у кузові.

Навіть якщо на вашому авто вже є осередки корозії, професійна обробка допоможе зупинити процес і захистити інші частини кузова.

Найкраща антикорозійна обробка у Києві пропонується в автосалоні Антикор. Ми спеціалізуємось на цьому процесі майже 10 років, тож маємо чималий досвід. Ми обробляємо авто за фірмовою технологією, що забезпечує чудовий і тривалий результат.

Професійна антикорозійна обробка кузова

На ринку представлено велику кількість матеріалів для захисту металу від іржі. Незалежно від того, у якій країні було створено продукт, склад у них приблизно однаковий. Можна виділити три великі групи антикорозійних складів: на основі бітумної мастики, воску та ПВК. Кожен з цих матеріалів має унікальні властивості.

Шляхом спроб і досліджень ми визначили оптимальні матеріали для обробки різних частин кузова, адже кожна з них піддається впливам різного типу та інтенсивності.

Тому наш Антикор сервіс використовує для обробки авто три типи складів – кожен для різних ділянок кузова.

Унікальність антикорозійки у нашому СТО полягає у фірмовій технології нанесення матеріалу. Ми не просто вкриваємо поверхню. Матеріал розігрівається і наноситься на капот під великим тиском з використанням спеціального обладнання. У СТО створено умови для того, щоб антикорозійка просочувала метал і потрапила у кожну найменшу щілинку. Тож покриття стає повноцінним, еластичним і зберігає свої властивості протягом тривалого часу.

Як ми робимо антикор?

Процедура антикорозійної обробки включає декілька послідовних етапів:

  • підготовка капоту – миття, зачищення, сушка металу;
  • розбирання авто (якщо це треба);
  • обробка осередків іржі за їх наявності;
  • нанесення матеріалу під високим тиском;
  • збірка.

Ви можете замовити обробку частини автівки, наприклад, популярною послугою є обробка антикором днища та порогів, але фахівці рекомендують робити комплексну обробку, адже тільки вона зможе повноцінно захистити ваше авто.

Ви можете зробити антикор для авто будь-якого типу (включаючи буси). Важливо розуміти, що навіть авто преміум-класу не мають повноцінного захисту, тож краще скористатися цією послугою та забезпечити машині декілька років без ризику ржавіння.

Навіть якщо у вас старе авто, де є великі осередки корозії, процедура допоможе зупинити процес і подальше руйнування.

На СТО Антикор ми використовуємо якісні матеріали, відібрані шляхом тривалих спроб і діагностики. Ви будете задоволені результатом і отримаєте гарантію на виконану роботу.

Вартість антикорозійки залежить від габаритів авто та зони обробки. Замовляйте послугу і дізнаєтесь точну ціну до початку роботи.