Для повноцінного функціонування різних систем автомобіля використовуються радіатори. Це системи, що підтримують оптимальну температуру різних вузлів: двигуна, пічки, кондиціонера. Через активну експлуатацію стільники і трубки радіаторів неодмінно забруднюються, що призводить що погіршення їх роботи, а також може призвести до перегріву і виходу з ладу двигуна або іншої системи авто.

Повноцінне миття радіаторів вимагає професійності і спеціального обладнання. На СТО RemRad ви можете замовити миття радіатора кондиціонера, охолодження та пічки за доступними цінами.

Чому необхідно робити миття радіаторів?

Радіатори розташовані у передній частині автівок, тож не дивно, що у них потрапляє пил, бруд та інші дрібні частинки з дороги, які поступово забруднюють систему.

Також на стільники може потрапити олива, хімічні речовини з дороги, погіршує їх роботу і поганий антифриз та інші чинники.

Миття радіатора охолодження авто

Це найголовніший вузол, який відіграє дуже важливу роль у роботі всіх авто з ДВЗ, адже його призначення – підтримувати нормальну температуру двигуна під час роботи. Цей радіатор знаходиться у передній частині авто, тому йому дістається чимало бруду і пилу з дорожнього покриття.

Миття може проводитись різними способами, але найкращий – передбачає зняття теплообмінника, його бачка і пробивання стільників шампурами.

Миття радіатора пічки

Радіатор пічки допомагає підтримувати роботу цього агрегату, що є дуже важливим взимку для підтримки комфортного мікроклімату і запобігання запотіванню вікон.

Радіатор пічки може забруднюватися через неякісний антифриз, потрапляння оливи, намагання прочистити систему народними засобами.

Чистка цього радіатора зазвичай проводиться з допомогою спеціального стенду, який промиває систему по закільцьованому контуру.

Миття радіатора кондиціонера

Ця система також потребує догляду, адже забитий радіатор не дає можливості кондиціонеру повноцінно виконувати свою роботу. Крім того, всередині накопичується волога, що призводить до розмноження мікробів, плісняви, грибків тощо.

Цей радіатор розташований безпосередньо за радіатором охолодження, що робить миття радіаторів кондиціонера досить проблематичним. Тому на СТО RemRad пропонують робити миття одразу всіх радіаторів. Так ви можете дуже швидко вирішити одразу декілька завдань.

Комплексне миття радіаторів авто

СТО RemRad надає професійні послуги із миття радіаторів зі зняттям бампера.

Процес включає розбирання/збирання бампера, передньої решітки, іноді «телевізора». Це проводиться для того, щоб роз’єднати радіатори між собою і ретельно промити.

Оптимальний спосіб миття визначає майстер після розбирання і оцінки стану елементів радіатора. Після проведення роботи, майстри збирають авто і ви отримуєте робочий механізм.

Проводити миття радіаторів на СТО варто тому, що:

  • стільники радіаторів є досить крихкими, тож існує висока імовірність їх пошкодження під час маніпуляцій, якщо людина не має відповідного досвіду та навичок;
  • СТО має відповідне обладнання для повноцінного миття радіаторів різного типу;
  • якщо під час миття радіатора буде помічено дефекти, майстер може одразу провести ремонт;
  • народні методи миття зазвичай призводять до ще більшого забруднення і поломки, що не варто використовувати їх на своєму авто;
  • вартість миття радіаторів невисока.

На СТО RemRad ви можете замовити професійне миття радіаторів авто, яке проводиться дуже швидко і гарантує чудовий результат.