• Головна
  • Віталій Бузиль про День міста у воєнний час
14:32, 9 червня 2022 р.

Віталій Бузиль про День міста у воєнний час

Після оголошення анонсу про День міста в Шепетівці, з'явилось дуже багато негативних відгуків про свято під час війни. Міський голова вирішив роз'яснити формат цього заходу:
Про День нашого міста. Вчора пресслужба міської ради анонсувала план заходів, що викликало абсолютно різні думки. Тож вважаю за необхідне роз'яснити, чому були прийняті саме такі рішення щодо організації цього дня. Так, в країні - війна! Так, гинуть наші хлопці, ми втрачаємо рідних, житло, приймаємо переселенців... Значна частка підтримки ЗСУ сьогодні - це самоорганізоване українське громадянське суспільство - ми з вами. В перші тижні ми виносили з дому і з кишень все, що мали, сьогодні ж збір коштів відбувається складніше, проте відбувається.
Тож, чіткі тези, чому День міста 2022 року відбувається у такому форматі:
1) Ми не влаштовуємо жодне масове гуляння, ми створюємо можливість для реалізації благодійних товарів і послуг, підтримуємо волонтерський рух міста. Кошти підуть на офіційний рахунок для підтримки ЗСУ.
2) Відбудуться ігрові програми для діток і виступи танцювальних колективів. Наші діти перебувають у постійному стресі і атмосфері пригнічення, вони теж хвилюються, переживають, порушено їх звичний ритм життя, навчальний процес, тож залучити діток до психологічного розвантаження, відпочинку і обміну позитивними емоціями вважаю правильним і доречним.
3) День міста організований з єдиною метою - збору благодійних коштів, для цього десятки підприємців консолідували зусилля і подарували місту свої товари і послуги для благодійного аукціону. Це абсолютно унікальний випадок об'єднання зусиль, чим я щиро пишаюсь! Всім персонально подякуємо після акції.
4) Так, ми попросили освітян створити фотозони і виставити на площі для того, щоб містяни мали мотивацію відвідати захід і підтримати ЗСУ.
5) Акція відбудеться на площі ім.Т.Т.Шевченка та на західній частині Музейної площі, де ми проводимо усі міські події.
Думаю, знайдуться ті, хто, прочитавши, скажуть - не варто нічого організовувати у такий час. Але я переконаний, поки ми маємо можливість допомагати нашій армії - ми маємо це робити абсолютно різними способами. Дякую всім за розуміння! Запрошую приєднатися до благодійних заходів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#шепетівка #віталій бузиль #день міста
live comments feed...