• Головна
  • День міста Шепетівки. Фоторозповідь
фоторосповідь
20:37, 12 червня 2022 р.

День міста Шепетівки. Фоторозповідь

фоторосповідь

Цього року день міста особливий і особливість не тому що він співпадає з великим церковним святом - Трійцєю, а тому що ми зустрічаємо це свято, нажаль, в умовах воєнного стану. 

Але ми любимо наше місто і любимо наших людей, любимо наших воїнів, які захищають нас і дозволяють бачити нам мирне небо. 

В цей день народження ми віддаємо шану нашій країні, нашій землі та нашому місту. 

Сьогодні Шепетівка відзначає свій 428-й день народження і привітати її прийшло багато людей. Цього року шепетівчан стало більше і для деяких з них наше місто стало новою домівкою.

На площі ім. Та­ра­са Шев­ченка сьогодні було людно, кожен прийшов привітати, підтримати та відчути атмосферу свята. І вона була!!!

Концертна программа почалась о 14:00 та була доволі насиченой.

Шепетівчани побачили багато танцювально-хореографічних колективів, кон­церт му­ні­ци­паль­но­го ес­трад­но-ду­хо­во­го ор­кес­тру, поруч про­хо­ди­ли май­стер­кла­си для ді­тей та до­рос­лих з роз­ва­жаль­но-іг­ро­вою прог­ра­мою.

Велику увагу дітей привернули рятувальні автомобілі, в які можна було залізти та дослідити їх зсередини. Такий піз­на­валь­ний івент під­го­ту­ва­ли у  Ше­пе­тівсь­ко­му РС ГУ ДСНС Ук­ра­їни Хмель­ницької об­ласті.

Також працювала польова пошта для бійців ЗСУ, і малеча охоче малювала листи бійцям на передову.

Завершальною, та найважливішою подією була "Волонтерська арта". Це бла­го­дій­ний ро­зіг­раш квитків, кошти з яких пішли на допомогу ЗСУ, а між самими участниками розігрували дуже цікаві призи від наших підприємців. 

Ще раз вітаємо шепетівчан зі святом, бажаємо добра, терпіння та наснаги. З Днем міста Шепетівки!

А для тих хто не зміг потрапити на цю урочисту подію ми підготували коротку фоторозповідь про цей день.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шепетівка #Шепетовка #день міста #новини #новости
live comments feed...