• Головна
  • Російський гурт "Ногу свело!" випустив пісню про Україну (відео)
14:29, 13 червня 2022 р.

Російський гурт "Ногу свело!" випустив пісню про Україну (відео)

Російський гурт "Ногу свело!" випустив пісню про Україну (відео)

Російський рок-гурт "Ногу свело!" випустив свій новий кліп на пісню під назвою "Україна", у якій співається про Україну на тлі останніх військових подій, про українські міста, повітряну тривогу та багато іншого. Цікаво, що офіційна прем'єра відеоролика на підтримку України вийшла 12 червня, коли Росія святкує "День Росії".

Майже за добу після релізу кліп на YouTube перевищив 1 мільйон переглядів. Зазначимо, що гурт "Ногу свело!" та лідер бенду Макс Покровський неодноразово вже виступали проти війни, підтримуючи Україну. У деяких словах пісні можна почути як автор називає Україну своєю "другою половиною", просить сина почекати трохи, тоді "закінчиться повітряна тривога" і "треба ще трохи протриматися", сподівається "патруль патронів не витратить" на них, і каже, що кохання сильніше, а "житимуть і стануть тільки крутішими Одеса, Київ, Харків, Маріуполь, Буча". Раніше Покровський стверджував у себе в соцмережах, що пісня "Україна", можливо, буде найважливішою роботою гурту. У день прем'єри він писав:

"Сьогодні ми даємо життя пісні "Україна". Попередні 34 роки свого існування ми йшли непростими шляхами для того, щоб зараз, у цій точці, у цей конкретний момент часу з'явилася на світ саме ця пісня. Що з нами з усіма буде далі, знає лише Всевишній. Ми знаємо лише те, що з Україною все буде добре ”

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
live comments feed...