• Головна
  • Міський голова Шепетівки Віталій Бузиль звернувся до мешканців громади з проханням підготуватися до зимового періоду
15:20, 27 вересня 2022 р.

Міський голова Шепетівки Віталій Бузиль звернувся до мешканців громади з проханням підготуватися до зимового періоду

Міський голова Шепетівки Віталій Бузиль звернувся до мешканців громади з проханням підготуватися до зимового періоду

Міський голова Шепетівки Віталій Бузиль звернувся до мешканців громади з проханням підготуватися до зимового періоду, в тому числі, до нового опалювального сезону. Адже, у зв’язку з повномасштабною війною, цьогоріч зима буде нелегкою.

Цього року наша головна задача – режим тотальної економії на побутовому рівні. Тож перевірте, можливо, десь біжить труба, відсутня ізоляція ліній теплопостачання, на даху чи у підвалі вибите вікно - це потрібно виправити негайно.

Мер зауважив, що вікна у під'їздах постраждалих від авіаудару будинків - встановлять, як і планували. А от щодо решти - попросив проявити самосвідомість і господарський підхід. Для мешканція які самотужки не можуть впоратись із виявленою проблемою просять телефонувати у ШЕДС. По кожному випадку обіцяли реагувати.

Маємо з вами проявити готовність до надзвичайних ситуацій. Ми всі розуміємо, що з початком опалювального сезону орки не нехтуватимуть при обстрілах об'єктами критичної інфраструктури. Маємо бути готові до можливих перебоїв електропостачання, газу, водопостачання. В країні війна. Тож рекомендую мати у господарстві про всяк випадок електроприлади, генератори, дрова. Нехай під руками буде робочий ліхтарик, свічки, сірники, батарейки, запаси питної води. Сподіваюсь це все не знадобиться,- додав Віталій Бузиль

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шепетівка #новини #сайт міста
live comments feed...