• Головна
  • В Шепетівці продовжуються роботи з оновлення тротуарів
17:19, 8 листопада 2022 р.

В Шепетівці продовжуються роботи з оновлення тротуарів

Сьогодні у Шепетівці відбуваються роботи з оновлення тротуарів. Комунальні служби працюють не покладаючи рук аби люди, прогулюючись по комфортних та надійних тротуарах, чи просто проходячи мимохідь по них, почували себе наче у якомусь європейському провінційному містечку, і певним чином їм це вдається.

Загалом, роботи з оновлення тротуарів розпочались ще кілька років тому, спершу робіт було оновлено невелику ділянку тротуару на вулиці Степана Бандери, а саме частину, що знаходиться між вулицею Шешукова та вулицею Українська. Тоді ж було розпочато оновлення тротуару на вулиці Островського. Розпочали оновлення з кінця вулиці і дійшли до перехрестя вулиці з вулицею Українська.

В Шепетівці продовжуються роботи з оновлення тротуарів, фото-1

Пізніше було продовжено роботи з оновлення вулиці Островського, зокрема оновили велику частину тротуару на вул. Островського,а саме частину між рестораном Колиба та Аптекою №6. Тоді ж відповідні служби оновили частину тротуару на вулиці Чкалова, що знаходить між ДНЗ Дзвіночок та проспектом Миру.

В Шепетівці продовжуються роботи з оновлення тротуарів, фото-2

Далі в черзі на оновлення була інша ділянка тієї ж вулиці. Роботи з оновлення були розпочаті вже цього року, та відбувались вони на ділянці, розташованої між проспектом Миру та вулицею Героїв Небесної Сотні.

В Шепетівці продовжуються роботи з оновлення тротуарів, фото-3

Потім знову відбувались роботи з оновлення вулиці Степана бандери, а саме тієї ділянки, яка розташована між проспектом Миру та Шепетівським деревообробним комбінатом.

Зараз, станом на 8 листопада, йдуть роботи з оновлення частини тротуару на вулиці Шешукова, а саме тієї частини, яка знаходить поблизу бювету.  

В Шепетівці продовжуються роботи з оновлення тротуарів, фото-6
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тротуари #ремонт #оновлення #інфраструктура
live comments feed...