• Головна
  • У центрі Хмельницького готують до відкриття заклад мережі KFC
16:53, 24 січня 2023 р.

У центрі Хмельницького готують до відкриття заклад мережі KFC

У центрі Хмельницького готують до відкриття заклад мережі KFC

Про те, що у Хмельницькому може з’явитися конкурент Mc’Donalds, всерйоз заговорили у листопаді, коли на одному з сайтів з пошуку роботи з’явилися відповідні вакансії. Тоді ж у соцмережах повідомили про те, що ресторан, ймовірно, відкриється у приміщенні ТЦ “Дитячий світ”. Так воно зрештою, схоже, й буде. 

Світлину з вивіскою KFC, яку ладнають на боковій стіні торговельного центру поширили у соцмережах. До цього біля Дитячого світу можна було помітити активність робітників, які викладали підхід до ймовірно майбутнього входу новою плиткою.

На “Дитячому світі” встановлюють вивіску KFC. Чекаєш на відкриття? – поцікавилися під фото.

Але у хмельничан поки що інші очікування. Як і в будь-якій темі вони говорять про наболіле – коли буде світло. Проте й про майбутнє відкриття не забувають поговорити. Хтось очікує з нетерпінням, хтось сходить спробує з цікавості, а комусь і зовсім байдуже.

Kentucky Fried Chicken (KFC) — американська мережа ресторанів швидкого харчування, що спеціалізуються на стравах із курятини. Заснована в 1952 Гарландом Сандерсом під вивіскою Kentucky Fried Chicken. У 1991 бренд скоротив назву до абревіатури KFC. З 1997 мережа належить великій ресторанній компанії «Yum! Brands» що володіє такими брендами, як «Pizza Hut» і «Taco Bell». Нині мережа KFC представлена ​​в Україні та загалом 110 країнах світу — це понад 16 000 точок, в яких щодня обслуговуються близько 12 000 000 клієнтів. Головний офіс знаходиться в Луїсвіллі, штат Кентуккі, – йдеться у Вікіпедії.

Нагадаємо McDonald’s відновив роботу у Хмельницькому в середині листопада минулого року. Станом на той час робота закладу залежала від графіків погодинних відключень. Під час повітряних тривог заклад не працює, проте оплачені замовлення – видаються.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#KFС #Хмельницький #відкриття
live comments feed...