• Головна
  • Захищаючи Україну загинув боєць з Ізяславщини
09:23, 16 лютого 2023 р.

Захищаючи Україну загинув боєць з Ізяславщини

Захищаючи Україну загинув боєць з Ізяславщини

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом знову торкнувся Ізяславщини.

13 лютого на Донеччині ворог безжально обірвав життя ще одного нашого новітнього Героя-земляка з с.Щурівці, старшого сержанта, стрільця-санітара 3 гірсько-штурмового відділення 2 гірсько-штурмового взводу 1 гірсько-штурмової роти Дзюбріна Юрія Миколайовича.

Коли ворог підступно зайшов на нашу територію, Юрій за першим покликом серця став на захист Батьківщини. За весь цей час побував у багатьох гарячих точках України, де тривають запеклі бойові дії. Захищаючи свою родину, територіальну цілісність держави, загинув у розквіті сил і життя... Йому тепер навіки 43… Така страшна ціна миру і волі, ціна наближення перемоги. Відданий та професійний боєць, щирий патріот і просто добра та життєрадісна людина – саме таким Юрій назавжди залишиться у нашій пам’яті. У ці гіркі хвилини щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати. Світла пам’ять про мужнього Героя назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Юрія. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати, а слова підтримки допоможуть перенести велике горе. Вічна слава і пам’ять нашому захиснику незалежності і цілісності України!

Про дату та час прибуття кортежу із тілом загиблого земляка та чину поховання воїна буде повідомлено у наступних дописах. Про це повідомляє Ізяславська міська рада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ізяслав #захисник #загибель
live comments feed...