• Головна
  • Втрата нашого Героя-захисника: пам'ять про Юрія Дзюбріна
16:09, 20 лютого 2023 р.

Втрата нашого Героя-захисника: пам'ять про Юрія Дзюбріна

Втрата нашого Героя-захисника: пам'ять про Юрія Дзюбріна

Шепетівщина втратила ще одного військового, що загинув на передовій. Старший сержант Юрій Дзюбрін був відважним Героєм, який віддав своє життя на захист своєї рідної землі. Його смерть стала для багатьох людей великою втратою, зокрема для родини, друзів та земляків. Про це повідомляє Ізяславська міська рада.

Юрій був мирним громадянином, який змінив свою професію, щоб захищати свою рідну країну. Він виконував свої бойові завдання на передовій з великою сумлінністю та відданістю. Його смерть є великою втратою для всієї України.

У суботу, 18 лютого, була проведена церемонія прощання з Героєм. Багато людей зібралося, щоб вшанувати пам'ять загиблого бійця. Церемонія прощання відбулась в місцевому храмі села Щурівці, де священнослужителі відслужили заупокійну службу. Після цього була проведена жалобна процесія до останнього спочинку Героя.

Пам'ять про Юрія Дзюбріна залишиться в серцях людей, які пам'ятатимуть його як справжнього Героя-захисника, який віддав своє життя за мир та свободу своєї країни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#загибель #ізяслав #поховання
live comments feed...