• Головна
  • Український боєць Дмитрій Гриценко з Шепетівки переміг у своєму дебютному бою на турнірі Bellator 291 в Дубліні
новини спорту
11:17, 26 лютого 2023 р.

Український боєць Дмитрій Гриценко з Шепетівки переміг у своєму дебютному бою на турнірі Bellator 291 в Дубліні

новини спорту
Дмитрій Гриценко Беллатор 291

Дмитрій Гриценко Беллатор 291

Учора в Дубліні (Ірландія) відбувся турнір зі змішаних єдиноборств Bellator 291. Головною подією для українців став бій чемпіона напівсереднього дивізіону, Ярослава Амосова з Ірпеня, та дебютанта Дмитрія Гриценка з Шепетівки.

Шепетівчанин вийшов в октагон уже у другому бою вечора. В очах була впевненість, а на плечах - український прапор. Таким ми побачили нашого бійця у дебютному бою в ірландській столиці.

Бій був дуже конкурентним та проходив майже повністю у стійці. Наш спортсмен був готовий до такого перебігу подій і показав це протягом трьох раундів, перебиваючи італійця своїми влучними ударами. По завершенню трьох раундів ми почули - "Shepetivka Ukraine". Це була перша сходинка до чемпіонства у надпрестижному турнірі світу Bellator.

У іншому та головному бою чемпіон Ярослав Амосов впевнено здолав американця Логана Сторлі та захистив свій титул у напівсередньому дивізіоні. Він довів, що бажанню та силі духу нічого не може протистояти, навіть війна.

У цих боях Україна перемогла, в інших переможемо також! Дякуємо нашим воїнам-спортсменам за честь та славу для нашої країни та для наших міст. Бажаємо підійматися цими сходинками вгору та нищити ворога як в октагоні, так і на полі бою. Слава Україні та їхнім Воїнам!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Дмитрій Гриценко #Ярослав Амосов #Беллатор #Дублін
live comments feed...