• Головна
  • Вчора Шепетівська громада вшановала пам'ять загиблого воїна Графа Афанасіядє
11:29, 9 квітня 2023 р.

Вчора Шепетівська громада вшановала пам'ять загиблого воїна Графа Афанасіядє

Вчора Шепетівська громада вшановала пам'ять загиблого воїна Графа Афанасіядє

Вчора Шепетівська громада попрощалась зі своїм героєм, захисником України - Афанасіядє Графом Леонідовичем.

Він загинув у Харківській області 9 вересня 2022 року під час ракетного обстрілу. Граф Леонідович народився в місті Коростень у 1983 році, а в вересні 1991 року пішов у 1 клас Шепетівської школи № 8. У 2006 році закінчив Шепетівський професійний ліцей, здобувши професію електрогазозварника.

Вчора Шепетівська громада вшановала пам'ять загиблого воїна Графа Афанасіядє, фото-1

Граф Афанасіядє був активним учасником Революції Гідності, де його поранили. Після одужання він вирушив боронити державу на Сході. Він брав участь в Антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях, а також в операції об’єднаних сил. У квітні 2022 року був призваний в 36-й окремий стрілецький батальйон, де отримав контузію та лікувався у госпіталі. Одразу після одужання знову пішов на передову.

Граф Леонідович був відомий як дуже добра, надійна, дисциплінована й відповідальна людина, на яку завжди можна було покластися.

Прощання з Графом Афанасіядє відбулося у Шепетівці 9 квітня 2023 року. Були присутні рідні, друзі, військовослужбовці та представники громади. Його загибель була великою втратою для всієї України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#воїн #загибель
live comments feed...