• Головна
  • На війні загинув воїн з Шепетівщини
10:32, 12 травня 2023 р.

На війні загинув воїн з Шепетівщини

9 травня 2023 року загинув Олександр Костянтинович Твердохлібов 1996 р/н, мешканець села Судилкове. Він служив старшим навідником першого мінометного відділення мінометної батареї Шепетівського батальйону територіальної оборони. Олександр загинув на Луганщині, виконуючи своє бойове завдання, коли потрапив на протитанкову міну противника. Він отримав множинні осколкові поранення, які були несумісні з життям.

На війні загинув воїн з Шепетівщини, фото-1

Олександр Твердохлібов був відважним і хоробрим захисником, який над усе любив свій рідний край і мужньо боронив його від російського окупанта. Він віддав заради миру в Україні найцінніше — своє життя. Ця страшна війна забрала у батьків люблячого сина, у дружини коханого чоловіка та у двох дітей турботливого татка.

Олександр народився у с. Печеське на Красилівщині. Він навчався у місцевій школі та зростав добрим, відповідальним та активним юнаком. Його трудові якості, вміння та сила волі допомагали йому успішно впоратися з будь-якими завданнями.

Ми висловлюємо щирі співчуття сім'ї та родині загиблого захисника. Наші голови схиляються у глибокій скорботі перед вічною та світлою пам'яттю Героя нашої країни.

ПРОЩАННЯ ІЗ ТВЕРДОХЛІБОВИМ О.К. ТА ЧИН ПОХОРОНУ ВІДБУДУТЬСЯ 13 ТРАВНЯ 2023 РОКУ У СЕЛІ СУДИЛКІВ: - 11.30 - заупокійна панахида в рідній домівці за адресою с.Судилків, вул. Миру,46; - 12.30 - у Свято-Дмитрівській церкві; - 13.30 - на новому кладовищі. Прохання до жителів громади провести воїна-захисника до місця останнього спочинку, утворивши живий коридор Шани Герою по вул.Героїв Майдану (від повороту з вул.Миру) до церкви. Початок створення коридору 11.30.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#воїн #судилкове #загибель
live comments feed...