• Головна
  • Шепетівський боєць змішаних єдиноборств Дмитрій Гриценко про свій наступний бій | ШЕПЕТІВКА СІТІ
новини спорту
20:19, 25 травня 2023 р.

Шепетівський боєць змішаних єдиноборств Дмитрій Гриценко про свій наступний бій | ШЕПЕТІВКА СІТІ

новини спорту
Шепетівський боєць змішаних єдиноборств Дмитрій Гриценко про свій наступний бій | ШЕПЕТІВКА СІТІ

Український боєць Дмитрій Гриценко підтвердив у ексклюзивній розмові з Undefeated, що після вдалого дебюту в Bellator свій наступний поєдинок також проведе у цьому промоушені, повідомляє Шепетівка Сіті.

Наступний бій відбудеться в Bellator. Деталі та дата поки що не можуть бути оголошені, але це відбудеться досить скоро, – заявив Гриценко.

Нагадаємо, що Дмитрій Гриценко професійний боєць змішаних єдиноборств, який починав свою спортивну кар'єру у Шепетівці. На професійному рівні спортсмен виступає багато років і встиг вибороти не одну перемогу. А 25 лютого Дмитрій провів свій перший бій вже на світовому рівні у промоушені Bellator. Бій відбувся в Дубліні (Ірландія), де Гриценко впевнено переміг свого італійського суперника  за очками.

Того ж вечора відбувся ще один бій з участю іншого українського бійця та чинного чемпіона світу Ярослава Амосова. Амосов успішно захистив свій титул та привіз чемпіонський пояс назад до України.

Зараз Дмитрій активно готується до наступного поєдинку який має відбутися вже цього року. За словами спортсмена він знаходиться у чудовій формі та готовий до наступного бою. 

Тому побажаємо Дмитрію продуктивної підготовки та чекаємо на перемоги в Bellator.

Дмитрій Гриценко, Шепетівка Сіті

Дмитрій Гриценко, Шепетівка Сіті

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Дмитрій Гриценко #змішані єдиноборства #Bellator
live comments feed...