• Головна
  • Жителя Шепетівщини засуджено до 10 років ув'язнення за вбивство 79-річної пенсіонерки
10:07, 1 червня 2023 р.

Жителя Шепетівщини засуджено до 10 років ув'язнення за вбивство 79-річної пенсіонерки

Жителя Шепетівщини засуджено до 10 років ув'язнення за вбивство 79-річної пенсіонерки

Суд Хмельницького району засудив до 10 років ув'язнення 44-річного чоловіка, якого звинувачували у вбивстві 79-річної пенсіонерки. Крім того, суд виніс рішення про сплату 1 млн гривень моральної шкоди синові загиблої.

Подія сталася 28 грудня минулого року у селі Печиводи на Славутчині, коли поліція отримала повідомлення про знайдене тіло власниці домогосподарства. Після проведення експертизи встановлено, що смерть пенсіонерки настала в результаті механічної асфіксії, а тілесні ушкодження свідчили про жорстокість злочину.

Правоохоронні органи оперативно розпочали слідство та швидко встановили, що сусід потерпілої був причетний до вчинення злочину. Зловмисник, відвідавши свою жертву під приводом дружнього застілля, спочатку жорстоко побив пенсіонерку, а потім задушив її. Негайно після вчинення злочину зловмисник намагався втекти з місця події, проте поліцейські затримали його лише декілька годин після злочину.

Після тривалого розгляду матеріалів кримінального провадження суд визнав чоловіка винним у вчиненні умисного вбивства, згідно з частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Зловмисника засудили до 10 років поз

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#поліція #злочин #суд
live comments feed...