• Головна
  • Десятки мільйонів на ремонт доріг у Шепетівці: які вулиці відремонтують
14:02, 6 червня 2023 р.

Десятки мільйонів на ремонт доріг у Шепетівці: які вулиці відремонтують

Десятки мільйонів на ремонт доріг у Шепетівці: які вулиці відремонтують

Управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради у червні оголосило три тендери на проведення ремонту доріг на території міста. Загальна очікувана вартість робіт становить 27,65 мільйона гривень. Про це стало відомо з сайту “Прозорро”

Серед запланованих ремонтів є поточний середній ремонт проїзної частини та тротуару на вулиці Січових Стрільців, від перехрестя з провулком Гоголя до перехрестя з вулицею Гоголя. Очікувана вартість робіт там становить 11,1 мільйона гривень. 

Крім того, планується ремонт проїзної частини та тротуару на вулиці Горбатюка, від перехрестя з проспектом Миру до перехрестя з провулком Короленка. На цю роботу виділено майже 11 мільйонів гривень. А також провулок Гоголя отримає увагу – його ремонт обійдеться в понад 5,5 мільйонів гривень. 

Цікаво, що у травні цього року проводилися тендери на ці ремонти, але їх було скасовано через скорочення видатків. Однак, загальна сума коштів на ремонти доріг зменшилась лише на мільйон гривень. 

Вже у 2023 році Управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради уклало договори на ремонт доріг та тротуарів на суму 18,6 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що минулого року у Шепетівці на ремонт доріг провели тендерів на суму близько 50 мільйонів гривень і на сьогодні багато ділянок вже відремонтовано.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ремонт #доріг #тендер #бюджет
live comments feed...