• Головна
  • На півночі від Шепетівщини уламками ракети вбило людину та ще 3 травмованих.
12:10, 9 червня 2023 р.

На півночі від Шепетівщини уламками ракети вбило людину та ще 3 травмованих.

На півночі від Шепетівщини уламками ракети вбило людину та ще 3 травмованих.

У ніч на 9 червня над Звягелем збили російську ракету, унаслідок падіння уламків загинула одна людина, троє отримало травми.

Про це 9 червня зранку у своєму телеграм-каналі повідомив очільник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

«Сьогодні вночі під час повітряної тривоги на Житомирщині силами ППО, за попередніми даними, збито одну ракету. Внаслідок падіння уламків в м. Звягель зруйновано 1 та пошкоджено 12 житлових будинків. Внаслідок події 1 особа загинула та 3 особи травмовано», - написав Бунечко.

У пресслужбі ГУ ДСНС України натомість поінформували, що станом на 8:20 ранку у Звягелі нараховано 30 пошкоджених будівель, а 4 зазнали тотальних руйнувань.

«Вночі, в одному із міст регіону, внаслідок падіння уламків, за попередньою інформацією, зруйновано 4 будинки, пошкоджено 30. Одна людина загинула та троє травмовано. Виникло загоряння пошкодженого житлового будинку та залишків зруйнованого будинку на площі 300 кв.м. О 04:46 пожежу ліквідовано. Від ДСНС залучено 14 рятувальників та 3 од. техніки», - йдеться в повідомленні. 

За інформацією Командування Повітряних Сил, протягом ночі 9 червня на території України ППО знищили 10 дронів, 4 крилаті ракети та 4 розвідувальні БпЛА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Звягель #уламки #руйнування
live comments feed...