• Головна
  • Незабутній вечір енергії та єднання: YAKTAK дебютує з першим благодійним сольним концертом у Шепетівці - ШЕПЕТІВКА СІТІ
YAKTAK у Шепетівці
10:36, 10 червня 2023 р.

Незабутній вечір енергії та єднання: YAKTAK дебютує з першим благодійним сольним концертом у Шепетівці - ШЕПЕТІВКА СІТІ

YAKTAK у Шепетівці
YAKTAK у Шепетівці

YAKTAK у Шепетівці

Учора у Міському будинку культури відбувся перший сольний концерт молодого українського співака YAKTAK, який привіз у Шепетівку свою неповторну музику та незабутні враження.

YAKTAK, співак з унікальним стилем, який не має кордонів, але має своє чітке бачення, завоював серця своїми сенсовими текстами та захоплюючою музикою. Хоча це був перший сольний концерт YAKTAK у Шепетівці, він зумів зібрати аншлаг, і як запевняли організатори, що таке відбувається у кожному місті.

Ще організатори події подбали про якість звуку, освітлення та створення приємної атмосфери. 

Гучні оплески та вигуки вітання зустріли YAKTAK на сцені, що стало початком незабутнього творчого вечора. Співак з перших рядків почав заряджати енергією зал.

Першу третину концерту всі присутні сиділи на своїх місцях, ледь стримуючи свої рухи, але коли YAKTAK запросив усіх до сцени, все змінилося.

Натовп прихильників створив своєрідну Фан-зону та гучно співав разом з виконавцем. YAKTAK був дуже вдячний за теплу підтримку, яку отримав від шепетівчан. Зал більше не сидів на місцях, а рухався під ритми музики, танцюючи там де зміг знайти вільний простір.

YAKTAK виконав всі свої хіти та найкращі пісні разом зі залом, що створило неповторну атмосферу єднання та спільності. Однак, на концерті було й місце для особистих емоцій. Для однієї закоханої пари співак особисто проспівав свою пісню, коли вони романтично танцювали на сцені. Цей момент став особливим і незабутнім як для закоханої пари, так і для всіх присутніх, які могли поділитися цією ніжною та романтичною миттю.

Нагадуючи про важливі справи, YAKTAK не забував і про підтримку Збройних Сил України. Прямо на сцені він організував аукціон з розіграшем червоного укулеле, збираючи кошти на потреби ЗСУ. Початкова ставка становила 500 гривень, але завдяки небайдужім шепетівчанам торги розігрілися, і сума зросла до 12 500 гривень. Щасливою власницею унікального укулеле стала дівчина із залу. YAKTAK висловив свою щиру подяку та зробив спільне фото з переможницею благодійного аукціону, підкреслюючи важливість підтримки наших захисників.

Море емоцій, гарний настрій та підтримка ЗСУ стали неот'ємною частиною першого сольного концерту YAKTAK у Шепетівці. Він завершив свій виступ виконанням гімну України, чим викликав величезну хвилю патріотизму серед присутніх. Перший сольний концерт YAKTAK у Шепетівці став незабутньою подією для всіх шанувальників музики та прихильників талановитого співака.

Повний фотозвіт тут!!!!!!!!!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#яктак #YAKTAK #концерт #Шепетівка
live comments feed...