• Головна
  • У Шепетівці розпочалися ремонтні роботи дорожнього покриття біля Шепетівського міськрайонного центра зайнятості
15:34, 10 червня 2023 р.

У Шепетівці розпочалися ремонтні роботи дорожнього покриття біля Шепетівського міськрайонного центра зайнятості

У Шепетівці розпочалися ремонтні роботи дорожнього покриття біля Шепетівського міськрайонного центра зайнятості

У Шепетівці продовжуються роботи із заміни дорожнього покриття. Зараз проводять роботи біля Шепетівського міськрайонного центра зайнятості. Роботи проводять підрядники з Білої Церкви, які виграли тендер на цю ділянку.

Ми попросили дати коментар стосовно робіт які вони виконують у Шепетівці.

Ми бачимо, що в Шепетівці продовжуються роботи заміни дорожнього покриття. Зараз роботи проводяться біля Шепетівського міськрайонного центру зайнятості. Чи можете розповісти нам про роботи, які ви виконуєте в нашому місті?

Представник підрядника: Зараз по місту працює 8 підрядних організацій, які займаються своїми ділянками. Усі тендери були виграні з подачею відповідних документів, а по закінченню ремонту відповідні організації проводять перевірку нашої роботи згідно з документацією та планом.

Чи велика конкуренція серед підрядників у нашому місті?

Представник підрядника: Так, конкуренція є, але нам вистачає роботи, тому що робіт з ремонту асфальтного покриття заплановано багато і ми майже не конкуруємо між собою. Ми вже майже виконали роботи по вулиці Дзявульського та перейшли сюди. Можете пройтися перевірити якість, — жартує представник організації.

Чи проводять зараз ямковий ремонт, чи це виключно капітальні роботи ?

Представник підрядника: Зараз трохи законодавство змінилося у кращій бік стосовно розподілу грошових ресурсів міста. Громада сама вирішує, куди витрачати кошти, а не як раніше, коли люди в Києві вирішували, яку дорогу робити в Шепетівці. Зараз все відбувається розумніше. Стосовно ямкового ремонту, це не ремонт взагалі, це неефективне використання грошових ресурсів. Ці роботи не перевіряються так ретельно, як капітальні, і немає гарантії, що в наступному році не доведеться все переробляти. Крім того, нове асфальтове покриття набагато краще і безпечніше для руху. Я думаю, ви зі мною погодитесь.

Ми бачимо багато сучасної техніки, яка працює у місті. Чи всі підрядники мають таку техніку?

Представник підрядника: Ну, можливо не всі мають однакову техніку, але рівень її майже у всіх дуже високий. Розумієте, для того, щоб виконати роботу швидко і якісно, потрібно мати багато сучасної та якісної техніки. Тому зараз всі працюють виключно на таких.

Які ділянки ви плануєте ще ремонтувати в нашому місті?

Представник підрядника: Зараз не можу точно сказати, але не виключаю що будимо робити ще робити, час покаже. Я можу лише сказати, що у вас гарне місто та тут приємно працювати!

Сподіваємося, що темпи ремонту доріг у Шепетівці не впадуть і через рік ми побачимо наше місто з якісними дорогами, тротуарами та сучасним парком у центрі.

У Шепетівці розпочалися ремонтні роботи дорожнього покриття біля Шепетівського міськрайонного центра зайнятості, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ремонт #покриття #дороги
live comments feed...