• Головна
  • Чи реально впоратися з депресією без антидепресантів?
Новини компаній
17:17, 6 липня

Чи реально впоратися з депресією без антидепресантів?

Новини компаній

Депресія – хвороба сучасності, яка проявляється не тільки у зрілому, а й у юнацькому віці. Причини її появи достовірно невідомі, але кількість препаратів для її лікування різноманітна. Медики звикли призначати пацієнтам антидепресанти, котрі п'ють тривалим курсом. Як доповнення можуть призначатися сеанси когнітивно-поведінкової терапії. Але, насправді, після закінчення лікування, більшість пацієнтів стикається з тим, що симптоми з'являються знову.

Антидепресанти не завжди можуть впоратися із проблемою, і дають полегшення лише на час прийому. Коли речовина виводиться із організму, тривожність повертається. Важливо не боротися із проявами, а усунути причину. Для цього можна придбати препарат MuscimollOne, заповнивши заявку на https://muscimol1.com.ua/pages/contact. Природний препарат не містить шкідливих добавок і надає довгостроковий вплив.

Чим обґрунтовано дію мусцимолу?

Тривожність підступна, адже вона з'являється поступово, і людина не встигає помітити, як занурюється у депресію. Спочатку, вона може турбуватися через дрібниці, а потім, у неї починаються панічні атаки. Людина не може сприймати події раціонально, і будь-яке потрясіння може порушити її психологічний стан. Як терапію, медики призначать антидепресанти, але чи буде це гарним рішенням.

Боротися треба не з проявами, а причиною. Вирішенням ситуації буде прийом мусцимолу, який м'яко впливає на нервову систему. Речовину одержують із мухомору, а якщо говорити точніше, то в ньому міститься сполука, аналогічна ГАМК. Коли вона потрапляє в організм, людина одержує додаткове джерело ГАМК, і робота нервової системи стабілізується.

Речовина проникає в мозок і вступає у зв'язок з нейронами. Після першого прийому відзначається покращення настрою та зниження рівня тривожності. Поступово паніка з’являється у людини все менше, і вона вчиться мислити позитивно. До завершення курсу зазначається: позитивне сприйняття оточення, здатність раціонального мислення, покращення настрою. Мусцимол за своєю структурою схожий на ГАМК, яка міститься в мозку людини, тому легко сприймається організмом.

Антидепресанти чи MuscimollOne?

Кожен, хто має тривожний розлад, хоче назавжди впоратися із проблемою, а не отримати тимчасове полегшення. Багато хто погодиться, що при прийомі антидепресантів ефект триватиме стільки ж, скільки і курс прийому. Не рідкість, коли тривога повертається з більшою силою після закінчення курсу. Іноді препарати на хімічній основі можуть працювати не так, як належить.

Частина пацієнтів, які вживають антидепресанти, зазначає, що не відчуває тривоги, але й радості у житті немає. Тобто організм переходить у режим «гальмування», коли хороші події не приносять задоволення, а непередбачені ситуації стають неважливими. Робота нервової системи частково блокується, що дозволяє маскувати симптоми, але не боротися із проблемою.

Мусцимол діє зовсім в іншому напрямку. Його вживають не для того, щоб усунути прояви депресії, а для того, щоб змінити мислення, і навчитися отримувати задоволення. Речовина проникає в мозок, і людина починає раціонально мислити, вчитися жити без тривоги і радіти. Після закінчення курсу проблема не повертається, оскільки пацієнт до цього часу змінює мислення.

Тривалість прийому – 2 тижні, чого достатньо для отримання тривалого ефекту. MuscimollOne розроблено за інноваційною формулою, яка пройшла численні перевірки і не містить шкідливих добавок. Його можна використовувати з 18-річного віку. Подолати депресію без антидепресантів реально, і мусцимол може це довести.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
live comments feed...