Матеріальні проблеми можуть виникнути у будь-якої людини в момент, коли попросити допомоги немає в кого. Тому популярністю користуються послуги мікрофінансових компаній, звернувшись до яких можна отримати невелику суму коштів на карту буквально через 15-30 хвилин після заповнення заявки.

Отримати кредит в банку набагато складніше, оскільки необхідно підготувати деякі документи та дочекатися розгляду заявки, а цей процес може зайняти до декількох днів. І навіть у такому випадку гарантії на позитивне рішення немає, бо не всі заявки на кредит банк схвалює.

Де можна скористатись швидкою мікропозикою

В Україні оформити швидку позику можна у мікрофінансовій організації. Щоб скористатися її послугами, клієнту достатньо бути повнолітнім громадянином України, мати прописку, паспорт та банківську карту для зарахування коштів онлайн.

Сучасні МФО (список на credit18.com.ua) мають не тільки офіси у багатьох містах країни, а й функціональні сайти, користуючись якими можна швидко оформити позику онлайн. Всупереч доступності подібних послуг, варто уважно підходити до вибору кредитора та шукати найвигідніший варіант серед доступних на ринку.

Чому варто скористатись сервісом по підбору мікропозик

Самостійно переглядати сайти різних МФО та порівнювати умови програм вручну віднімає багато часу. Набагато зручніше скористатись сайтом-агрегатором доступних кредитних пропозицій, для чого необхідно тільки задати необхідну суму та термін кредиту. Сервіс автоматично підбере пропозиції позик, котрі відповідають критеріям. Більшість сайтів дають можливість одразу ж перейти до заповнення заявки. Також можна підібрати компанії для рефінансування мікрозаймів без застави, але слід дуже ретельно і уважно перечитувати договір який вони висилають своїм клієнтам, щоб не потрапити на гачок.

Які переваги це дає:

  • Ви економите час і кошти.
  • Можна заповнити заявку одразу в декілька компаній з підходящими умовами.
  • Підвищується ймовірність позитивної відповіді по заявці.

Звертайте увагу на правила користування сервісом. Зазвичай сайти-агрегатори не є мікрофінансовими компаніями та не кредитують клієнтів, а за надання інформаційних послуг не беруть додаткову плату. Тим самим ви гарантовано захищені від прихованих комісій.

Як отримати та погасити термінову позику

Щоб якомога швидше отримати кошти на карту, вам необхідно:

  • Надати дані паспорта та індивідуального податкового номеру.
  • Вказати діючий номер телефону та адресу електронної пошти.
  • Вписати реквізити банківської карти.

Деякі компанії можуть запропонувати пройти перевірку, надіславши фото з документами або банківською картою, але є й ті МФО, які не проводять додаткових перевірок.

Зазвичай виплатити заборгованість по онлайн кредиту можна на сайті організації з будь-якої банківської карти, провести платіж в офісі компанії за реквізитами договору та розрахункового рахунку або за допомогою терміналу самообслуговування. Оплата з банківської карти — простий і швидкий варіант, який дозволяє уникнути прострочки.

Щоб не переплачувати та не вносити додаткові платежі окрім відсоткової ставки, позику варто закрити до кінця вказаного у договорі терміну. Інакше до суми заборгованості будуть додаватися штрафи або пеня. Якщо плануєте виплачувати заборгованість за кредитом готівкою, враховуйте, що гроші на рахунок можуть йти впродовж 3-4 робочих днів. Тому сплачувати заборгованість варто завчасно, щоб не отримати штраф.

Мікропозики — доступний спосіб вирішити проблему нестачі фінансів, який не призведе до проблем при грамотному їх використанні. До того ж скористатися послугою можна цілодобово та у вихідні дні, що стане справжнім порятунком у скрутному становищі.